Tuotteen ja palveluiden kehittäminen

Tuotteen ja palveluiden kehittäminen (Innostudio®)

Tarvitsetko asiantuntevaa apua olemassa olevan tuotteen/palvelun tai kokonaan uuden idean edelleen kehittelyyn? Me autamme sinua jalostamaan ideasi uudelle tasolle Tuotteiden ja palveluiden kehittäminen -työpajan avulla.

Kenelle

Kaikille, joilla on tarve uuden idean jatkojalostamiselle. Idea voi liittyä olemassa olevan tuotteen tai palvelun kehittämiseen tai kyseessä voi olla täysin uusi idea. Tarve voi liittyä esimerkiksi idean visualisoimiseen tai toiminnallisuuden sekä materiaali- ja valmistustekniikkojen suunnitteluun.

Sisältö ja toteutus

Suunnittelemme, toteutamme (ohjaus, työvälineiden järjestäminen) ja dokumentoimme työpajan asiakkaan tarpeiden mukaan. Työpajassa hyödynnetään visuaalisia yhteissuunnittelumenetelmiä. Lopputuloksena saamme visuaalisia konsepteja, joiden avulla ideoiden arviointi helpottuu. Aineisto toimii myös taustamateriaalina varsinaiselle suunnittelutyölle. Toteutus tapahtuu kokonaan ammattilaistyönä tai opiskelijoiden osa toteuttamana. Työpajan raportoinnista ja tulosten visualisoinnista on pyydettävä erillinen tarjous.

Hinta

Kysy tarjous!

Yhteyshenkilö

Koulutuspäällikkö Raimo Moilanen
raimo.moilanen[at]karelia.fi
puh. 050 585 5139
Karelia-ammattikorkeakoulu
Karjalankatu 3, 80200 Joensuu