Brändin ja markkinoinnin suunnittelu

Brändin ja markkinoinnin suunnittelu (Innostudio®)

Tarvitseeko brändisi terävöittämistä? Selkeä brändi lisää yrityksesi arvoa asiakkaidesi silmissä ja huolellisella markkinoinnin suunnittelulla löydät juuri oikeat kohderyhmät. Innostudion® avulla saat käyttöösi välineet, joilla rakennat ja vahvistat omaa brändiäsi ja markkinointiasi.

Kenelle

Kaikille, joilla on tarve brändin kehittämiseen ja/tai markkinoinnin tapojen ja sisällön suunnitteluun. Myös esimerkiksi yritysryhmittymälle, joka haluaa markkinoida tuotteitaan ja palveluitaan yhteisten markkinointikanavien avulla.

Sisältö ja toteutus

Työpajassa hyödynnetään visuaalisia yhteissuunnittelumenetelmiä, kuten brändi- ja asiakasanalyysityökaluja. Lopputuloksena saadaan visuaalisia konsepteja, joiden avulla ideoiden arviointi helpottuu. Aineistoa voidaan hyödyntää taustamateriaalina varsinaisessa suunnittelutyössä, kuten esimerkiksi internet-sivuja tai esitemateriaalia valmisteltaessa.

Suunnittelemme, toteutamme (ohjaus, työvälineiden järjestäminen) sekä dokumentoimme työpajan asiakkaan tarpeiden mukaan. Toteutus tapahtuu kokonaan ammattilaistyönä tai opiskelijoiden osatoteuttamana. Työpajan raportoinnista ja tulosten visualisoinnista on pyydettävä erillinen tarjous.

Hinta

Kysy tarjous!

Yhteyshenkilö

Koulutuspäällikkö Raimo Moilanen
raimo.moilanen[at]karelia.fi
puh. 050 585 5139
Karelia-ammattikorkeakoulu
Karjalankatu 3, 80200 Joensuu