Toimitilat

Toimitilat

Karelia-ammattikorkeakoulu toimii kahdella kampuksella, Tikkarinteellä ja Wärtsilässä. Lisäksi opetusta järjestetään Joensuun Tiedepuistolla. Jokaisella kampuksella on info-piste, jossa palvelee vahtimestari. Vahtimestareilta saa opastusta ja lisätietoa mm. tilojen sijainnista ja pysäköinnistä. Kaikilla kampuksilla on myös 150–200 -paikkainen henkilöstö- ja opiskelijaravintola.

Tilojen vuokraus

Karelia-ammattikorkeakoulun tiloja vuokrataan ulkopuolisten käyttöön silloin, kun niissä ei järjestetä opetusta. Tilat ovat pääasiassa erikokoisia teoria- ja atk-luokkatiloja, auditorioita, erilaisia laboratorioita, neuvottelutiloja ja henkilöstön työtiloja. Tilat ovat opetuskäytössä arkisin päivällä, mutta eri aikoihin lukuvuodesta tiloja on myös vapaana ja vuokrattavissa ulkopuolisille. Useimmiten ulkopuolisille vuokrataan mm. auditorioita ja atk-luokkatiloja, mutta myös muut tilat ovat vuokrattavissa. Täyttämällä tilanvarauslomakkeen, saamme tarvittavat tiedot tilan ennakkovarauksen tekemiseen. Lähetämme Teille tarjouksen ennakkovarauksesta sähköpostitse.

Tilojen vuokraukseen liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä kampusemäntä Tuula Sormuseen, puh 050 338 1714 tai Sirpa Lehikoiseen, puh 050 311 6160.

Pysäköinti kampuksilla

Tikkarinne-kampus (pysäköintivalvonnan piirissä)

Wärtsilä-kampus (pysäköintivalvonnan piirissä)

Tiedepuisto: kadunvarsipysäköinti ja Hallitien pysäköintitalo (maksullinen)

Toimitilaturvallisuus

Asiakkaiden turvallisuudesta huolehditaan mahdollisimman hyvin. Turvallisuusasioista vastaa toimitilapäällikkö. Kampusten turvallisuusasioissa kannattaa ottaa yhteyttä ensisijaisesti vahtimestariin. Pelastussuunnitelma on kunkin kampuksen vahtimestarilla. Myös kampusten henkilöstö tuntee pelastussuunnitelman ja osaa toimia asian vaatimalla tavalla ongelma- ja häiriötilanteissa, huomioiden myös kampuksella olevat vieraat. Jokaisen luokkatilan, auditorion ja ravintolan ulosmenokohdassa on poistumistieopaste, joka kertoo poistumistiereitin ja lähimpien sammuttimien sijainnin. Ohjeistusta tarkennetaan tarvittaessa tilanteen mukaisella keskusradiokuulutuksella.

Vahtimestarit kampuksilla

Jokaisella kampuksella on vahtimestari, jonka toimipiste on info-pisteessä. Vahtimestarilta saa:

  • opastusta eri tiloihin kampuksella
  • opastusta eri tilojen av-laitteiden käyttöön
  • opastusta pysäköintipaikan löytämiseksi
  • kulkutunnisteen/avaimen vuokraamaansa tilaan (tarvittaessa)

Tikkarinne-kampus Tikkarinne 9, 80200 Joensuu Hemmo Luukkainen, puh. 050 592 8138
Tiedepuisto Länsikatu 15, 80110 Joensuu Hemmo Luukkainen, puh. 050 592 8138 (Tikkarinteen vahtimestari)
Wärtsilä-kampus Karjalankatu 3, 80200 Joensuu  Veli-Matti Raassina, puh.  050 326 8462

Sähköposti: etunimi.sukunimi (at) karelia.fi