Mobiiliopas

Mobiiliopas

Mobiilioppaalla jaat kätevästi tietoa asiakkaillesi. Suunnittelemme ja toteutamme tarpeidesi mukaisen mobiilioppaan tuotteistasi, tapahtumistasi, palveluistasi ja alue-esittelyistä. Mobiiliopas sopii niin pieniin kuin suuriin tapahtumiin ja halutessasi voimme hyödyntää siinä esimerkiksi GPS-paikannusta. Tutustu toteuttamaamme Ilosaarirock-mobiilioppaaseen.

Kenelle

Kaikille, joilla on tarve jakaa tietoja suoraan puhelimelle ilman erillistä paperimateriaalia.

Sisältö ja toteutus

Tietoja voidaan esitellä mm. kartalla, kuvina, ääninä ja videoina. Mobiiliopas voi toimia itsenäisenä ohjelmana eikä puhelimessa tarvita internet-yhteyttä. Tarvittaessa voimme hyödyntää mobiilioppaassa internet-yhteyttä ja puhelimen GPS-ominaisuutta tietojen laajentamista varten. Lopputuloksena tuotetaan toimiva mobiiliopas puhelimelle asiakkaan esittämästä aiheesta ja sisällöstä.

Tuotannon toteutus tehdään opiskelijavoimin opettajien ohjauksessa. Mobiilioppaasta toimitetaan ohjelma useimmille puhelinmalleille mm. Apple, Android ja Windows Phone -käyttöjärjestelmille. Valmis mobiiliopas toimitetaan myös Applen App Store, Google Play ja Windows Store -palveluihin. Tuotannosta on pyydettävä erillinen tarjous, jossa on tultava ilmi mm. aihe, sisällön arvioitu laajuus ja kohderyhmä.

Hinta

Kysy tarjous!

Yhteyshenkilö

Koulutuspäällikkö Raimo Moilanen
raimo.moilanen[at]karelia.fi
Puh. 050 585 5139
Karelia-ammattikorkeakoulu
Karjalankatu 3, 80200 Joensuu