Spinal Check-selkätutkimus

Spinal Check -selkätutkimus

Spinal Check – tutkimuksen avulla saat tietoa ryhdistäsi, selkäsi liikkuvuudesta ja selkäsi asennon hallinnasta. Spinal Check -mittausta voidaan myös käyttää todentamaan asiakkaalle ja lähettävälle lääkärille selkärangan eri osien liikkeitä ja niiden suhteita toisiinsa erilaisissa selän toimintahäiriöissä ja sairauksissa.

Kenelle

Sopii mm. tuki – ja liikuntaelinvaivoista kärsiville henkilöille, työterveyshuoltoasiakkaille, ryhtitutkimusasiakkaille ja urheilijoille. Tutkimus voidaan tehdä myös alihankinta- tai konsultaatiopalveluna toiselle toimijalle, kuten esim. työterveyshuollolle, kaupungille tai keskussairaalalle.

Sisältö

Palveluun sisältyy yksi käyntikerta, johon kuuluu:

  • laitemittaus
  • tulosten tulkinta
  • täsmällistä hoito-ohjausta tutkimuksen pohjalta

Asiakas saa itselleen mittaustulokset kirjallisena. Arvioimme mahdollisten jatkokäyntien ja lisäneuvonnan tarpeen asiakaskohtaisesti.

Toteutus

Spinal Check – selän tutkimusmittauksen toteuttavat fysioterapeuttiopiskelijat Fysiotikan tai yhteistyötahon tiloissa vastaavan fysioterapeutin ohjauksessa. Mittausta varten henkilö varaa 30 minuutin ajan. Mittaus ei vaadi asiakkaalta muita ennakkovalmisteluja. Spinal Check -selkätutkimus tehdään Spinal Mouse -laitteella.

Hinta

15€/mittaus, Karelia-amk:n opiskelijat 5€/mittaus

Yhteyshenkilö

Vastaava fysioterapeutti Juha Jalovaara
juha.jalovaara[at]karelia.fi
Puh. 050 913 1787
Karelia-amk, Fysiotikka
Tikkarinne 9, 80200 JOENSUU