InBody – kehonkoostumusmittaus

InBody – kehonkoostumusmittaus

InBody-kehonkoostumusmittaus on tieteellisesti luotettavaksi ja toistettavaksi todettu mittausmenetelmä, jolla saat tietoa kehosi koostumuksesta, lihas-rasvasuhteesta, painon jakautumisesta ja lihastasapainosta.

Kenelle

Kaikille omasta kehonkoostumuksestaan kiinnostuneille. Palvelua ei kuitenkaan tehdä raskaana oleville eikä kuukautisten aikana, tai henkilöille, joilla on sydämen tahdistin.

Sisältö ja hyödyt

Palveluun kuuluu:

  • kehonkoostumusmittaus
  • testituloste asiakkaalle
  • tulosten analysointi ja läpikäynti yhdessä asiakkaan kanssa
  • henkilökohtainen palaute ja yksilölliset suositukset tulosten pohjalta

Mittaus tehdään käyttäen edistyksellistä monitaajuista sähkövirtaa, jonka avulla voidaan tarkasti mitata kaikki kehonosat erikseen riippumatta toisistaan ja tunnistaa kehon muoto. Lisäksi voidaan osoittaa mm. lihas- ja rasvakudoksen jakautuminen eri kehonosiin. Laitteen käyttämä sähkövirta on vaaratonta.

Mittauksen avulla saat tietoa, jota voit hyödyntää elämäntapamuutoksen seurannassa, kuten painonpudotuksessa, kuntoutuksen tai lihasvoimaharjoittelun seurannassa esimerkiksi ikääntymisestä johtuvan lihasmassan vähenemistä ehkäisevän kuntoilun seurannassa sekä erilaisten ravinto-ja kuntoilu-ohjelmien vaikuttavuuksien seurannassa.

Toteutus

InBody-kehonkoostumusmittauksen toteuttavat Fysiotikassa työskentelevät fysioterapeuttiopiskelijat vastaavan fysioterapeutin valvonnassa. Mittaus tehdään InBody 720 -kehon koostumuksen analysaattorilla.
Mittausta varten osallistuja varaa n. 30 minuutin ajan. Ajanvarauksen yhteydessä asiakkaalle ohjeistetaan ennakkovalmistautuminen, kuten ruokailu, fyysinen rasitus ja vaatetus.

Hinta

20€/mittaus, Karelia-amk:n opiskelijat 10€/mittaus

Yhteyshenkilö

Vastaava fysioterapeutti Juha Jalovaara
juha.jalovaara[at]karelia.fi
Puh. 050 913 1787
Karelia-amk, Fysiotikka
Tikkarinne 9, 80200 JOENSUU