GaitRite – liikkumisen analyysi

 

GaitRite – kävelyanalyysi

GaitRite-kävelyanalyysi mahdollistaa kävelysi ja liikkumisesi analysoinnin objektiivisesti, luotettavasti ja toistettavasti. Analyysi kertoo keskeisimmät kävelyn tai juoksun parametrit, joiden avulla voidaan arvioida liikkumiseen vaikuttavia yksilöllisiä tekijöitä ja ohjeistaa oikeanlaiseen liikkumiseen tai kuntoutustoimiin. Käytössämme on 6 metrin mittainen analyysimatto ja kannettava tietokone+ analyysiohjelma, jotka voidaan ottaa mukaan asiakkaan tiloihin tai tapahtumiin. Riittävä tila on 1,5mx 10m analyysin tekemiseen.

Kenelle

Henkilöille, joilla on ongelmia kävelyssä, juoksussa tai muussa perusliikkumisessa. Alaraaja-analyysissä esim. ortoosin tai muun apuvälinearvioinnissa, askellusvirheestä kärsiville. Toimii myös konsultaatiopalveluna toiselle toimijalle, kuten esim. työterveyshuollolle, terveydenhuollon kuntoutukselle ja yksityissektorille.

Hyödyt ja sisältö

  • Tuloksia voidaan käyttää kuntoutuksen ja apuvälinekäytön arvioinnissa, seurannassa ja kohdentamisessa
  • Mittauksella voidaan luotettavasti osoittaa kävelyssä/juoksussa olevia puutteita ja käyttää saatua tietoa kuntoutuksen suunnittelussa
  • Mittausten avulla voidaan arvioida kuntoutuksen vaikuttavuutta ja annostelua
  • Mittaustietoja voidaan käyttää myös mm. kaatumisen ennaltaehkäisyssä
  • GaitRite- laitteistoa voi hyödyntää harjoittelun apuvälineenä, jolloin saa välitöntä palautetta harjoituksen onnistumisesta

Palvelu sisältää mittauksen ja analyysin edellä mainituista tekijöistä.

Toteutus

GaitRite-analyysin toteuttavat fysioterapeuttiopiskelijat Fysiotikan tai yhteistyötahon tiloissa vastaavan fysioterapeutin ohjauksessa. Mittausta varten asiakas varaa 45 minuutin ajan puhelimitse. Mittaus ei vaadi asiakkaalta muita ennakkovalmisteluja.

Hinta

Kysy tarjous!

Yhteyshenkilö

Vastaava fysioterapeutti Juha Jalovaara
juha.jalovaara[at]karelia.fi
Puh. 050 913 1787
Karelia-ammattikorkeakoulu, Fysiotikka
Tikkarinne 9, 80200 JOENSUU